U bent hier: Home / Maatschappijen / Algemeen Belang

Algemeen Belang

Professionele uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar

Lelieborgh Uitvaartverzekeringen is continu bezig met het optimaliseren van de service.

Om deze reden hebben wij gezocht naar een betrouwbare partner op het gebied van uitvaartverzekeringen en -verzorging. Daarbij is onze keuze gevallen op Algemeen Belang in Groningen. Algemeen Belang is een begrip als professionele uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. De uitermate stabiele financiële positie, de ruime ervaring en de concurrerende tarieven hebben bij deze beoordeling een grote rol gespeeld. Ook komt de werkwijze van Algemeen Belang overeen met de zorgvuldige aanpak die Lelieborgh hanteert.

Algemeen Belang Groningen

Breed assortiment aan diensten en verzekeringsoplossingen

Algemeen Belang is een uitvaartverzekeringsmaatschappij met een breed assortiment aan diensten en verzekeringsoplossingen. Enkele voordelen zijn:

  • Tot 80-jarige leeftijd kan er een verzekering tegen premiebetaling worden afgesloten;
  • Vanaf 80-jarige leeftijd kan een koopsom worden afgesloten die in 12 maandelijkse termijnen betaald mag worden;
  • Vanaf 55-jarige leeftijd worden er geen gezondheidsvragen gesteld en geldt slechts één wachtjaar;
  • Er is een speciale verzekering voor jongeren met een leeftijd tussen de 18 en 25 jaar;
  • Er is een speciale verzekering, de Generatiepolis, die grootouders voor hun kleinkinderen kunnen afsluiten. Dit omdat jonge ouders er vaak (nog) niet aan denken;
  • Het verzorgersrisico is meeverzekerd. Als de verzorger overlijdt hoeft er voor de overige verzekerde gezinsleden geen premie meer betaald te worden.

Het bedrag dat verzekerd is kan alleen voor de uitvaartverzorging gebruikt worden, maar wel geheel naar eigen keuze. Algemeen Belang werkt niet met pakketten. U betaalt dus alleen voor de uitgevoerde diensten en kunt volledig zelf invulling geven aan de uitvaart.

 

Deskundig en vakbekwaam advies

De adviseurs van Algemeen Belang zijn deskundig op het gebied van uitvaartverzorging, -kosten en -verzekeringen. Zij kunnen samen met u bekijken of uw huidige verzekeringsoplossing volstaat om uw persoonlijke wensen voor de uitvaart te bekostigen.

Indien noodzakelijk en gewenst kunt u een (aanvullende) verzekering bij Algemeen Belang onderbrengen.

 

Direct berekenen en afsluiten

Bij een uitvaart krijgt u te maken met tal van kosten. Met behulp van de calculator kunt u berekenen wat de kosten van uw persoonlijke wensen zijn.

Voer uw gegevens in

De premies van de verzekering zijn afhankelijk van de gezinssituatie, het verzekerd bedrag en de leeftijd van de verzekerden. Boven in dit scherm kunt u het aantal te verzekeren personen selecteren.

Verzekerd bedrag

Om het verzekerd bedrag te bepalen, kunt u gebruik maken van de Kostencalculator. Deze kunt u raadplegen met de button 'Bepaal'. Tevens kunt u direct het door u gewenste verzekerd bedrag invoeren. Dit bedrag kan, indien u dat wenst, per persoon verschillend zijn. Het verzekerd bedrag dient minimaal € 1.000 en maximaal € 15.000 te bedragen.

Gratis kinderdekking

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd tot maximaal het hoogst verzekerde bedrag van (één van) de ouder(s). Wij vergoeden echter nooit meer dan de werkelijk gemaakte uitvaartkosten.

 

Kinderverzekering

U kunt voor uw kinderen een polis afsluiten zonder dat uzelf verzekerd bent bij ons. U dient dan te kiezen voor 2 of meer personen. U word dan zelf verzekering nemer met een verzekerd bedrag van €0 dit dient u wel aan te geven. U kunt dan voor uw kind of kinderen een verzekerd bedrag invullen of dit bedrag berekenen via de kostencalculator.

Leeftijd

Deze verzekering is af te sluiten voor personen tussen de 0 en 80 jaar. Tenminste een van de te verzekeren personen dient 18 jaar of ouder te zijn op het moment van afsluiten van de verzekering.

Berekening

Om een berekening te kunnen uitvoeren, moet u vervolgens het geslacht, de geboortedata, het verzekerd bedrag en de gewenste ingangsdatum invoeren. Tenslotte klikt u op de button 'Berekenen'.

 

Budget uitvaartpolis direct afsluiten